Tilmeldingsfrist: 6. februar 2019


Sådan er processen:

  • Læs vurderingskriterierne for de tre priser grundigt (du finder dem under menuen "Tilmeld" øverst på siden)

  • Udfyld skemaet som du kan downloade nedfor, med alle de oplysninger, der bedes om. Evt. supplerende materiale kan fremsendes pr. mail, men vi kan ikke love, at det komme til at indgå i bedømmelsen.

  • Send det udfyldte ansøgningsskema til digitaliseringsprisen@ramboll.com inden d. 6. februar 2019.

  • Du får en kvittering for modtagelse af din ansøgning inden for en uge.

  • De nominerede får direkte besked i uge 9.

  • Priserne uddeles på Digitaliseringskonferencen ’Offentlig digitalisering 2019’ i Aarhus i uge 11.

 

Vejledning

Udfyld ansøgningsskemaet omhyggeligt. Jo bedre jeres projekt er beskrevet, jo bedre muligheder har vi for at bedømme det, og jo større chancer har I for at ende blandt de indstillede. Det er vigtigt, at besvarelserne er tilstrækkeligt detaljerede til, at vi kan vurdere projektet. Det er desuden også vigtigt, at I holder jer indenfor det angivne tekstomfang.

Hvis I har nogen spørgsmål, er I velkommen til at kontakte Digitaliseringsprisens sekretariat [digitaliseringsprisen@ramboll.com]

Der nomineres tre projekter til hver pris. De nominerede får direkte besked senest den 1. marts 2019. Har I ikke hørt fra sekretariatet den dag, er I desværre ikke blandt de nominerede.

 

Eventuelle spørgsmål om ansøgningsproceduren kan sendes til: Søren Skaarup, Senior Konsulent, Rambøll Management Consulting på mail digitaliseringsprisen@ramboll.com